NIHON Sport Belux
Kwaliteit in Martial Arts
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Peer. Wij zijn een specialist in de traditionele en moderne martial arts en we verkopen en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat je als sporter, vereniging of sportschool nodig hebt; van recreant tot topatleet!
Wij zijn de Belux distributeur van o.a. adidas martial arts, Hayabusa, Elevation, Throwdown, Stroops MMA en Suples. Stuk voor stuk mondiale topmerken!
Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk NIHON. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer. Zij hebben na 2 jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is . De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon zal de ontwikkeling en uitbreiding van het productengamma stelselmatig opdrijven om u een nog grotere keuze te geven en u nog meer flexibiliteit te geven gecombineerd met een uitstekende service.
Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan al in kleine aantallen; ook met adidas producten!
Alfa Solutions
Alfa Solutions
Alfa solutions profileert zich graag als dé partner van iedere KMO binnen de regio Zuid-West-Vlaanderen. Alfa solutions biedt IT oplossingen op maat, zowel voor de kleine als de grote KMO.
Samen met u werken onze technische specialisten het juiste schema uit waarbij al uw noden en belangen zijn opgenomen. In samenspraak met de afdeling planning wordt de implementatie op punt gezet en na een correcte uitvoering geniet u van een optimale projectopvolging. Op deze manier profiteert u maximaal van uw vernieuwde IT infrastructuur.
Naast de klassieke IT-instrumenten presenteren wij u onze eigen Alfa cloud, Alfa monitoring en Alfa software. Deze tools staan garant voor nog meer veiligheid en zekerheid van uw IT infrastructuur: 24/24 bescherming, tijdige verwittiging van gevaren en constant behoud en beheer van uw data. Via onze unieke Alfa inhouse - dienst doet u beroep op onze vakkennis & specialisten binnen uw organisatie. Dit bespaart u kosten en tijd en maakt ruimte en energie vrij voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze folder de kennis en de ervaring van ons toegewijd team weerspiegelt. U vindt er in één oogopslag wat nodig is om als performante KMO te functioneren, wat op lange termijn resulteert in een hogere rentabiliteit en absolute zekerheid.
Provincie West-Vlaanderen
Stad Izegem
Sport.Vlaanderen